070 - 386 26 66 info@vd-drift.com

van der Drift Interiors

Bijna een halve eeuw verstand van meubelstoffering

Familiebedrijf Van der Drift Interiors bestaat sinds 1 september 1968. Al die jaren zijn wij gevestigd aan de Loolaan 18 in Voorburg. Jan van der Drift begon daar als meubelstoffeerder in een garage. In 1975 kocht hij de twee naastgelegen garages erbij. Zo kon de oprichter zijn werkplaats uitbreiden met een showroom voor de verkoop van meubels, vloerbedekking en gordijnen en kreeg het bedrijf zijn huidige omvang.

Ambachtelijk meubelstofferen

In augustus 1979 kwam zoon René in het bedrijf, iets wat deze al van jongs af aan wilde. Zeven jaar lang volgde hij diverse vakopleidingen. Daarnaast leerde hij in de praktijk de kneepjes van het vak. Op 1 januari 2001 nam René het bedrijf van vader Jan over. Onder zijn leiding legde Van der Drift Interiors de nadruk weer op het ambachtelijke meubelstofferen: een beroep waar kennis, kunde en creativiteit voor nodig zijn en klassiek en modern design in samenkomen.

Meubel- en woningstofferen

Sinds 2012 leidt René zijn zoon Nick op tot de volgende generatie meubelstoffeerders. Ook voor Nick was het allang duidelijk dat hier zijn toekomst ligt. Hij werkt actief mee in het bedrijf en volgt daarnaast op zijn beurt de nodige vakopleidingen op het gebied van meubelstofferen en woningstofferen. In nauw overleg met vader René zorgt Nick ervoor dat Van der Drift Interiors met zijn tijd meegaat.

Drie generaties praktijkervaring

Van der Drift Interiors staat bijna een halve eeuw voor kwaliteit en degelijkheid. Dankzij ons vakmanschap en drie generaties praktijkervaring kunnen wij elke stoel of bank omtoveren tot een nieuw kwaliteitsmeubel. Daarbij zetten wij uw (design)wensen centraal en denken wij altijd met u mee.

Wij bedienen klanten in een brede straal rond Voorburg, maar ook in de Bollenstreek – Oegstgeest, Rijnsburg en Warmond – weten zij ons steeds vaker te vinden.

bedrijfspand van der Drift 1968