070 - 386 26 66 info@vd-drift.com

Werkzaamheden

Bij Van der Drift interiors kunt u niet alleen terecht voor meubelstoffering ook voor vloeren en raamdecoratie bent u bij ons aan het juiste adres. Op de pagina’s hier onder geven wij meer uitleg over de werkzaamheden en onze werkwijze.

Vloeren

Bij mooie meubels hoort een mooie vloer. Van tapijt en luxe karpetten tot pvc-vloeren: Van der Drift Interiors geeft u graag het beste advies. Onze vakmensen gaan vervolgens aan de slag en leveren uw kamer schoon en weer ingericht op.

Meubelstoffering

Er zijn veel redenen om uw kwaliteitsmeubelen opnieuw te laten stofferen of bekleden. Van der Drift Interiors biedt u een grote collectie designmeubelstoffen, projectstoffen, outdoorstoffen, leer en kunstleer. Wij zijn gespecialiseerd in het perfect laten doorlopen van patronen.

Raamdecoratie

Raamdecoratie is belangrijk voor de sfeer in uw interieur, maar ook voor uw privacy en bescherming tegen de zon. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van der Drift Interiors geeft u een advies-op-maat. Daarna gaan we graag voor u aan de slag in ons gordijnatelier.